Woensdag 23 juni, Banff
Grappig begin van de dag, aan het ontbijt (in de inn) schuift aan de tafel naast ons een Nederlands stel dat de avond ervoor naast ons was gaan zitten bij de italiaan. Met alle restaurants en hotels in dit enorme hotel is dat wel erg toevallig.
Vandaag begint het hiken. Gisteren bij het visitor center wat hiking trails opgevraagd, zodat we vandaag kunnen wandelen. We starten met een trail langs Johnston Canyon richting de 'inkpots'; pools van water met verschillende kleuren blauw. In totaal een tochtje van zo'n 4 uur.
Na een klein autotochtje langs verschillende views starten we om 9.30 met de wandeling. Erg mooi stuk natuur, met bij iedere bocht een nieuwe view op de canyon of watervallen. Na een uur wordt het wel wat stijler en krijgen we het erg warm :-). Uiteindelijkde bestemming bereikt. Terugweg andere route om nog wat meer te zien. Verlengen daarmee de trail met een half uur.
De middag (startende om 14.30 na een boterham bij de auto) naar Lake Minnewanka en even gezwommen bij het hotel.
Nu terug op de kamer om even het blog bij te werken. Zometeen weer naar het centrum van Banff om een hapje te eten.

Volg jullie zo een beetje. Kan wel zien dat jullie in het engelse taalgebied zitten met die engelse woorden in de tekst.
Groetjes,
mama