File
28 juni 2015 - Barstow, California, Verenigde Staten
Zondag 28 juni
Een ding is overduidelijk amerikanen kunnen niet ritsen..... Vandaag onderweg van zion naar barstow, normaal een ritje van ongeveer 4,5 uur. Op dit moment zijn we al meer dan 6 uur onderweg en zeker nog 1,5 te gaan. Bij Vegas werd al aangegeven 'heavy traffic to California expect delays'. Zo'n 20 mijl voor de grens staat het idd vast; en wat blijkt uiteindelijk: bij de grens gaat de weg van drie naar twee baans.... Kortom lesje ritsen kan geen kwaad.
Maar ook nu staan we vast bij Baker en zover als we kunnen kijken: file.
Maar goed dat de airco goed werkt; buiten is het namelijk 44 graden.
Vanochtend met een kop koffie nog lekker buiten gezeten voor de lodge en afgesloten met een kleine wandeling langs de rivier voordat we uit zion vertrokken. Veel te warm om nog een leuke wandeling te doen en daarnaast arriveren er zo'n 5 bussen met toeristen en zijn alle parking lots vol; kortom de wandelpaden zullen ook vol zijn vandaag.
Achteraf dus maar goed dat we eerder vertrokken zijn gezien de extra reistijd. Plan voor later is om in ieder geval nog wat te zwemmen. Verder zien we wel; helemaal afhankelijk hoe laat we uiteindelijk arriveren.