Start in Chinatown
19 juni 2015 - San Francisco, California, Verenigde Staten
Vrijdag 19 juni
5.00 uur gaat de wekker. Laatste zaken bij elkaar pakken en dan om 6.00 uur in de auto naar schiphol.
Koffes droppen gaat vrij snel, nog wat drinken en dan kunnen we al weer boarden. Opvallend: geen uitgebreid interview meer voor het boarden.....
Lange vlucht van ongeveer 11 uur, met slechts een klein beetje slaap.
We landen om 1200 uur in de San Francisco en we zien de bui al hangen; en mega rij voor de douane. Na ongeveer 20 minuten doet een mannetje een ronde om te checken wie al eerder met dit passport in de VS is geweest. Dus yey (!) wij mogen weer naar de self service apparaten. Na het gehannes van vorig jaar, blijken we nu een stuk beter in het scannen van de vingerafdrukken. Dus na nog eens 15 min staan we bij de bagage. ook de auto gaat vlot en tegen 2 uur zijn we ingecheckt in het hotel. Dit keer op pad met een Chrysler 200S.
We nemen de BART (soort van metro) naar SF om wat rond te lopen in de stad. Heerlijk rondom Union Square gelopen in de zon en tegen de avond een hapje gegeten in China town. Nu onderweg terug naar het hotel en morgen waarschijnlijk via de Golden Gate naar het noorden langs de kust. Maar nu eerst na een lange dag lekker douchen en slapen.